Reportatge Artístic Personalitzat.

Estàs al millor moment de la teva vida i vols captar-lo en imatges per a la posteritat?

Vols fer una sessió de fotos diferents amb la teva parella o família?

No saps què regalar? Un Book és una opció original i de gran valor, que es veu augmentat a mesura que passen els anys i mirem enrere a través de les imatges.

Tenir l’experiència de posar davant la càmera i obtenir unes imatges úniques que perduraran com un agradable  record. No importa l’edat, ni el sexe, ni la forma física…

L’experiència fotogràfica que ofereixo va més enllà, i aquí és on neix la màgia de la conjunció de l’estil fotogràfic que em defineix i la meva evolució en la Psicologia:  treballar la percepció de l’autoimatge a través de la fotografia. S’experimenta un abans  i un desrés al centrar-se en èsser un mateix i expressar el millor de cada un, tot això en una espai temps íntim i novetós. Visualitzar les imatges resultants crea un impacte positiu que alimenta l’autoestima i produeix canvis personals.

Com a èssers socials, les persones necessitem saber que hi som, per als altres i també per a nosaltres mateixos. El retrat no deixa de ser un exercici per adonar-nos del nostre  reflexe, i del que som capaços de fer aflorar. No és necessari un gran maquillatge, ni molts retocs fotogràfics… La meva missió és captar l’essència, ajudant a fer-la fluir, i  plasmar-la en una fotografía per tal que la tinguis present.

Pots veure alguns exemples als apartats del Portfoli dedicats a Books i Foto d’Autor.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s