Fotografia d’empresa i d’imatge corporativa.

Saben qui ets? Qui sou? Necessites una fotografía que mostri qui hi ha darrera de l’empresa, i què ofereix. Móstra-la a la web, xarxes socials i professionals, notes de premsa, publicitat, targetes de visita…

Veure la imatge del professional, pot arribar a transmetre una transparència i confiança decisives, doncs hem de ser conscients que ens regim per diversos patrons, analitzem, sense saber-ho, múltiples factors al mateix temps i la imatge és, sens dubte,  un d’ells, i és que el nostre cervell és més primitiu del que ens pensem, el sentit de la vista és un dels més potents per a la supervivència, però aquest debat el deixaré obert en un altre apartat.

Sobre tot, en el sector serveis, quan contractem quelcom que no és tangible, als usuaris ens agrada saber qui tractarà els nostres assumptes, des d’un assessorament financer a un de dietètic, per posar algun exemple. En la venda de productes, un exemple “universal” seria Ikea: en els seus catàlegs mostren la fotografia dels dissenyadors dels mobles i complements de la llar, i també part de l’equip directiu.

Pots veure alguns exemples a l’apartat del Portfoli dedicat a Imatge Corporativa.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s